top of page

Ervaringen van klanten

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Tijdens onze afspraken nemen wij alle tijd voor u, zodat u uw verhaal kwijt kan. Samen zoeken we naar de meest adequate oplossing. Wij zijn uiteraard ook erg benieuwd naar uw mening. Een aantal van deze meningen vind u hier terug.

Mijn ervaringen met Steunkousenadvies:

 

In februari 2014 heb ik kennis gemaakt met de wereld van de steunkousen.
Daar het voor mij de eerste keer was dat ik steunkousen aan moest laten meten had ik een behoorlijke drempelvrees. Steunkousen is toch iets voor oude mensen en/of mensen met spataderen! Ik voldeed in mijn opinie aan geen van beide criteria. Ik ben, of liever gezegd was, een op-en-top fitte man van 54 jaar die door nog altijd onbekende oorzaak, een dik linkerbeen had gekregen. Als één van de eerste zaken kreeg ik van de dermatoloog een verwijsbrief voor het aan laten meten van een steunkous. Daarbij kreeg ik onder andere het adres van “Steunkousenadvies” van Karin van Laarhoven.

 

Intake

Tijdens de intake was het ijs al na enkele minuten gebroken. Karin herkende, door haar ervaring en professionaliteit, mijn onwennigheid en drempelvrees. Door haar ontspannen benadering waren deze als sneeuw voor de zon verdwenen. Mede doordat ze rechttoe-rechtaan vermeldde dat ik voor het aanmeten van steunkousen écht geen uitzondering was. Ook niet voor iemand van mijn leeftijd die altijd op-en-top fit is geweest! Hierna ontstond tijdens het aanmeten een ontspannen gesprek alsof Karin en ik elkaar al jaren kende. (Ik was net vijf minuten binnen…)

 

Eerste levering

Na ongeveer twee weken waren mijn kousen binnen en moest ik de vuurdoop nu toch écht ondergaan. Karin heeft mij uitgebreid en gedegen uitgelegd hoe steunkousen dienen te worden aan-en uitgetrokken. Daar ik, nog altijd door mijn onwetendheid met deze ‘wereld’, toch nog altijd onzeker en daardoor onhandig was heeft Karin dit stap-voor-stap met mij doorlopen. Mede door deze uitleg ben ik met vertrouwen en met steunkous aan naar huis gegaan.

 

Nieuwe kousen (Na één jaar)

Afgelopen februari mocht ik, na de reguliere periode van één jaar, nieuwe kousen aanschaffen. (Bij mij betreft het alleen een kous voor mijn linkerbeen en een reservekous). Dit was ook hard nodig daar mijn benen, door het weer oppakken van het sporten, in omvang waren toegenomen én de kousen door dagelijks gebruik hun rek verliezen. Door mijn ervaring van afgelopen jaar was het voor mij een vanzelfsprekendheid dat ik weer naar “Steunkousenadvies” zou gaan voor de levering van deze kousen. Na het opnieuw opmeten van mijn been en een ontspannen gesprek, zijn de kousen na twee weken geleverd. En, hoe kan het ook anders, hij zit als gegoten.

Lymfeoedeem

 

Het begon allemaal met een knobbeltje in mijn borst. Na een lang traject werd besloten voor een borstamputatie, tegelijk werden er lymfeklieren in de okselholte weggehaald. Na de operatie kreeg ik al vrij snel last van vervelend en pijnlijk vocht in mijn arm en hand. 

Mijn fysiotherapeute heeft me direct doorgestuurd naar Steunkousenadvies. Na overleg met mijn behandelend specialist is er gekozen voor een vlakbrei armkous en handschoen en voor de eerste maanden een thoraxbandage. De armkous en handschoen zijn uit voorraad geleverd; iets waar ik maar ook mijn behandelteam erg blij mee was. 

De mensen van Steunkousenadvies leven met je mee en hebben volledig begrip voor je situatie! Dank jullie wel voor de goede service en snelle levering!

 

Josefien de Marée

Ulcus Cruris (open been)

 

Als diabetespatiënt weet ik dat ik meer risico's loop bij verwondingen, maar dat het zo uit kon pakken had ik niet verwacht. Binnen een aantal weken was mijn wond die eerst ter grootte van een euro was bijna 10 keer zo groot geworden.

Karin van Laarhoven werd er door mijn huidtherapeute bijgeroepen om als wondconsulent de zaak eens te bekijken. We zijn direct gestart met een specifieke wondbehandeling en een zwachtelsysteem. Door het snelle en adequate optreden van Karin werd de wond elke week kleiner. Nu, no geen 3 maanden later, is de wond volledig gesloten. Ik heb wel het advies meegekregen om een paar goede steunkousen te gaan dragen: dat heb ik zeker ter harte genomen.

 

John Zwart

bottom of page