top of page

Over ons

Onze missie

 

Steunkousenadvies wil door haar klanten worden ervaren als een servicegerichte, deskundige en klantvriendelijke dienstverlener. Een dienstverlener die optimaal advies uitbrengt op het gebied van problemen bij zowel veneuze en/of lymfatische insufficiëntie.

Karin van Laarhoven

 

Vaak kunnen wij de speciaal voor u geselecteerd kousen direct uit voorraad leveren. Toch kan het voorkomen dat wij de kousen bij een van de fabrikanten moeten bestellen. De levertijd bedraagt dan, afhankelijk van de gekozen opties, tussen de 5 en 14 werkdagen. In overleg met u maken wij een afspraak om de kousen op een van onze paslocaties af te halen. Desgewenst kunnen wij de kousen ook naar u opsturen.

 

De kosten voor therapeutisch elastische kousen vallen onder de basisverzekering. Afhankelijk van uw zorgconsumptie kunt u dus van uw zorgverzekeraar een afrekening ontvangen voor een deel van uw eigen risico.

Steunkousenadvies regelt alle administratieve- en financiële afhandeling met uw zorgverzekeraar. Hier heeft u dus zelf geen omkijken meer naar.

 

Nadat ik jaren als assistente van huisartsen en medisch specialisten heb gewerkt, ben ik in 1999 afgestudeerd als adviseur compressietherapie en adviseur klein orthopedische hulpmiddelen. Sinds die tijd houd ik me bezig met alles wat compressietherapie en orthopedische hulpmiddelen aangaat. 

Na de opleiding tot compressie specialist heeft Karin zich de laatste jaren gespecialiseerd in compressietherapie na een oncologische behandeling én complexe wondzorg en de nabehandeling ervan.

Administratie

 

De administratie van Steunkousenadvies regelt de afhandeling van uw compressiehulpmiddel, brace of bandage met uw zorgverzekeraar. Wij werken voor alle zorgverzekeraars in Nederland. 

 

U heeft geen omkijken naar de financiële afhandeling van uw order.

 

Belangrijk om te weten is dat compressie hulpmiddelen, braces en bandages vallen onder de basisverzekering.

Wanneer u, uw eigen risico per kalenderjaar nog niet heeft opgemaakt komen de kosten voor het hulpmiddel en onze dienstverlening voor rekening van uw eigen risico.

 

Wanneer u vragen heeft over de afhandeling van uw order leggen wij u dit graag uit.

bottom of page